Friday, 20 July 2012

introduction :-)

Assalamualaikum...


    Okay memang dah lame aku berniat nak join industri blog ni (industri tuuu) tpi tak kesampaian n sampai lah hari ini baru aku nak tulis blog .Chop! Aku tak introduce lagi diri aku .haha . ikut dan je aku ni keenn ? lantak la ,blog aku .haha . oke ,sile scroll down untuk bace biodata aku .
                                          
                                                 nama : Nazwatul Husna bt Mohd Razi
                                 Umur : aku lahir dua belas enam sembilan tiga (kire   
                                            sendiri ):D
                                 Asal :perak ! yeah~ kejor yop kejo .haha
                                 Interest : technology , shopping , chatting , yellow , 
                                               white ,turqoise , etc 

oke , tu je la biodata aku ,nnti aku update lagi entry aku bg tahu la aku interest ape lagi . lagipon sekarang pale hotak aku tak dapat digest ape lagi yang aku minat . huahuahuahua . 




Gambar  yang dekat atas ni ,at the middle one ,tu la aku  ,nampak excited gileerr kan . aku ase dialog kitoerang cmni la 

abg aku : adek2 ,tgk kamera ,ni ikut abg buat peace
aku : haa , peace tu nak buat cmne ? (smbil mke excited) .
kakak aku(yg bju putih dekt belakang) : ei dayad tak payah nak buat peace sgt lah kan !
memndai je aku buat dialog ken ? hihi 
ni pulak mase aku menengah , puas jugak cri gmba lame ,naseb ade muke buku ,cari2 ade gmba aku mase secondary school , yang buat mke comel tu aku la .HUARGHUARGHUARGH(terok gler gelak -.-' ) . dorang yg dalam gmba ni semua besfren forever aku . ade ramai lagi ,tpi takan semua nak taruk dalam satu gmba kan ,nnti tgkp gmba mke aku cetoit( means kecik gler ) je .

hee , ni la aku sekarang , alhamdulillah lepas aku abes spm ,aku dapat continue stady aku dekt UiTM arau ,aku dapat diploma in planting industry management .hidup planters ! yeah~ 

oke ,smpai sini la dlu kot entry ni ,nnti aku update lagi key >.<
  thanks for reading this entry :D


2 comments:

  1. atotoo~ ada blog da hehee ..
    how feel ?? ;)

    ReplyDelete
  2. hehe ,feel great ! haha .akk dah ase asyik nak update blog je .haa .haha

    ReplyDelete