Wednesday, 25 July 2012

Ramadhan makan stady :D

Assalamualaikum :D
 Alhamdulillah hari ni dah masuk hari 5 hari dah kite di bulan Ramadhan . Bile dapat berbuke memang besh tambah pulak mase berbuka kite makan macam macam . aku macam agak buruk lantak jugak . tapi alhamdulillah mase ramadhan aku tak la makan banyak sgt . ye keeee ? haha
 Antara juadah yang jadi feberat aku mase berbuka ialah nasi kerabu . tak tahu nape aku ske giler . aku bukan orang kelantan tpi kalau bg aku mkn nasi kerabu ni tiap tiap hari pon aku snggup . sedap wooo~
Masuk hari ni ,dah tiga kali aku berbuka mkan nasi kerabu . Disebabkan amount nasi nyer yang agak banyak ,selalu jugak la aku agk mengantuk kalau nak stady . Ni buku ekonomi aku nampak macam bantal angry bird aku dah . Haha .gile teruk dah tahap mengantuk aku . lepas aku bosan ,aku beralih ke akaun .nak stadi kira-kira la , lagi aku mengantuk plus blur . debit credit nth ke mane aku pon dah ntah ke mane .
Hah! macam ni lah aku . oke ,mule mule bace doa belajar dengan harapan aku tak mengantuk . stadi lima minit ,sakit kepale buat assignment ,so tido lagi bagus ! yeah~ . haha . tu la .salah aku jugak .makan macam macam . kalau makan satu jenis ,aku mesti nak lebih ,nasi lebih lah ,lauk lebih lah ,finally stady yang tak lebih . haha 

peace :)



                 
                                           

No comments:

Post a Comment