Saturday, 15 September 2012

the easiest way to watch malay movies

Assalammualaikum ..
Haa ,kali ni nak share pasal macam mane nak tgk cerita melayu yang baru keluar ,ye la ,dekt youtube kan selalu je cter baru akn diblock,keluar sekejap je, then youtube dah block .Kalau ade tv macam duduk dekt rumah ta pe la ,ni student mane nak dapat tv. Even ade provide tv pon ,channel yg tak best je ade. ok, kalau nak tgk cter melayu ,korang boleh tekan dekt link ni http://www.malaymoviesfull.net/ . dekt blog ni .ade semua cerita melayu , kalau filem tu ,tak smpai sebulan filem tu kuar dekt wayang dekt malaymovies dah keluar dah .Untuk drama ke or cerekarama lgi cepat . kalau drama semlm bru keluar tv , hari ni dah ade dekt malaymovies ni . kalau dekt youtube ta ade lagi . Untuk yang nak download segala cerita dekt malaymovies ni pulak,korang kne ade download manager .

preview malaymoviesfull :)

kalau siapa yang ade terskip cerita dkt tv ,boleh la lyn malaymoviesfull :)


2 comments:

  1. Salam..1st tq 4 approve..yeke, ok la jgk la kan leh continue aper cter kan,bkn pe org tua sy 2, payah sgt klu nak ajak g mane2 sb xnxk mis cter kesayangan dia..:-).. dekat kepala begetar.blogspot.com pon ade jgk, try u search tgk, 2 pon mbr yg kasi taw..

    ReplyDelete
  2. wasalam , oke ,thanks sebb follow . yup ,senang kalu gne malaymoviesfull ni ,oh ye ke ? ok2 . nnti try search ,thanks for the recommenfation :)

    ReplyDelete