Monday, 10 December 2012

Peminat Tegar Running Man

Assalamualaikum :D
 HAI HAI dan HAI !
 Lame sgt dah aku tak update blog aku,rasa macam agak bersawang jugak lah.Bukan ape kadang tu nak update tapi tak de masa .chewaaah~ haha .
Kali ni aku nak update pasal Running Man or shorform nyer RM .Rasanya ramai kot yang tahu pasal RM ni ken ? Yela ramai yang minat korea so mesti tak terlepas nak tgk variety show ni.Aku act tak minat sgt kalau kpop2 ,tapi cerita n variety show korea aku minat,That why aku tgk .hew hew .
ok,ni la anggota RM .dorang sume memng lawak giler ,pling aku minat KimJongKook ,hehe
JongKook oppa .bawah ni lagi terang gambanye
see,boleh nmpk kan oppa aku .huarghuarghuargh .Beliau sgt handsome,OMG OMG OMG .
KJK ni penyanyi weh,muke nmpk ganas tpi bile dy menyanyi suara halus aje , awesome !
:p



ni lagu dy yang aku rasa pling sweet sgt , melting setiap kali tgk KJK ni ,he

Berbalik pada RM tadi ,episod yang aku pling suke episod yang ke 74 ! sebab aku pling suke episod ni ,sebb dalam episod ni diaorang dapat power , lawak giler ! haha

yeah~ mase aku tgk episod yang ni ,aku pon macam berangan kan best ade power cm tu , haha , -,-

No comments:

Post a Comment