Thursday, 28 February 2013

Dinner DPIM -Arabic Night

Assalamualaikum dan selamat malam sebagai pembuka bicara .
Hari ni wa nak cerita pasal wa punye dinner yang baru sahaja diadakan pada mlm selesa lepas (26hb 2). Dinner ni dinner kos wa .Tema malam tu arabic night .Pergh,dengr sahaja sudah pasti menarik minat sesiapa sahaja .Al maklumlah fesyen arab kan cantik cantik .Kalau ade event yang bertemakan arab mesti you olls pon suke jugak kan . Aku pon same jugak . ahaks (gelak gedik smbil tgn tutup mulut) .Tapi aku bagitahu awal2 bahawa aku tak la giler gojes malam tu .Sekadar memakai pakaian ikut tema yang telah diberikan .Tapi ade jugak certain member aku yang lari tema tahuk ! Nnti aku lampirkan gambar2 yang berjaya ditangkap pada malam itu .Ah ! tak payah nnti lah,sekarang pon boleh untuk aku lampirkan bahan bukti .yeah! Let's check it out .

Sila scroll down
.
.

.
.
.
.
.
.

Scroll lagi (saje nak buat suspen,ahaks)
.
.

.
.
.
.
.
.
Ni sebelum nak pergi ke dinner .putih kan ? bedak you olls .hik hik . aku make up sendiri kot . rare kan ? ha .rare . (tade kne mengene dgn rare act)

Sebelum masuk dewan ,snap dlu dekt luar,nmpk kan aku dengn confident nyer gaya .Mungkin aku kne lebih praktikkan selalu supaya nmpk lagi ayu dan elegent . hik hik




Mule-mule memang nak buat purdah dari kolej smpai masuk ke dlm dewan ,tpi serius pkai purdah ni lemas baq hang! .Mungkin aku ni baru pkai plus aku pkai pon untuk memenuhi syarat tema dinner aku,kalau yang dah biase ,small the pieces je lah kan .Then aku juz buat purdah mase dlm dewan je ,sejuk skit dalam dewan .hik hik
Ni antara persembahan malam tu ,ni persembahan dari batch aku . Dorang parody kan cerita Ali Baba bujang lapok,ingt tak yang watak marjina ,apek, ali baba ,dan 40 penyamun ? Haaa,cerita itu la . Best ,but tak menang persembahan terbaik :(
Well ,menu malam tu nasi minyak ,n ade kurma serta roti arab . He , name pon arabic night ,no wonder ader roti arab .Craving pulak tgk roti arab ni , Bthway ,ok jugk menu mlm tu , Kenyang jugak lah aku melantak .

Hah hah hah! Ni la dia yang lari tema tu .Kawankawan aku ni nak tema retro , tpi tema dinner arabic night ,last2 dorang pakai jugak tema retro diorang . Oke ,mohon dorang tak marah aku publish dalam belog aku ni . ahaks :D

Oke ,smpai sini sahaja untuk kali ni , nak upload byok byok byok lagi gmbar but line berukband lmbat . haa .ee .bnci2 ,tak pe la, next time saye update lagi ye :D Bye uolls




3 comments:

  1. best gilaa ! rajin betol buat event kan ??huhuu
    btw u look so beautiful laa sis ! (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? best kan ? hehe . uitm akk rajin ade dinner2 cmni .semua kos ade dinner .next sem dinner tema masquarade .thanks a lot dear :)

      Delete
  2. haa. saye ngusha blog akak dari A sampai Z. akak nie berpotensi jd popular macam yuyu zulaika, hanis zalikha n ramai lagi laa. best nyaa uitm akak. selalu ade dinner. kalau mcm uitm saye kan. mmg haremmm. hahaha

    ReplyDelete