Monday, 27 May 2013

Entry special for someone special in my heart

Hari ni adalah 28/5/2013.Pada 23 tahun yang lepas,lahirlah seorang baby lelaki yang sihat dan comel.Dan sekarang dah membesar menjadi seorang lelaki yang handsome,comel dan tampan.Dan lelaki inilah yang selalu buat aku happy,selalu bagi nasihat dekat aku,dan janji akan jaga aku.Alhamdulillah sedar tak sedar dah 23 tahun dah kesayangan aku ni.He.Lagipon hari ni jugak dah 4 tahun 8 bulan kami berkawan.Perkataan berkawan lagi sesuai digunakan .Eleh kalau korang mesti boleh pikir kan.Remaja sekarang kenn .Hikhik.Eh ,tulis panjang-panjang tak mention nama pulak.Nama beliau Muhammad Saiful Haris.Dulu aku ada update blog pasal kiteorang.Click sini http://nazwatulhusna.blogspot.com/2013/03/assalamualaikum-hope-uolls-sihat-sihat.html . Dikesempatan ni nak wish lah jugak ken. Even aku dah wish dekat whatsapp dan fb,aku nak jugak wish dekat dalam blog."Abang,selamat hari lahir ye. *firework* .Semoga panjang umor dan murah rezeki.Semoga sukses jugak dalam apa jua yang abg lakukan.*Eh ,macam lebih kurang pulak wish aku ni dengan whatsapp yang aku hantar.He,nanti boleh tuntut hadiah dari kite,tpi jangan mahal,kite tak ada duit sgt.Nak belanja secret recipe tu lepas lah. I LOVE U SAYANG <3 .
Yang sebelah kiri tu lah kesayangan saya . Muka kami lebih kurang sama kan ? Orang cakap muka lebih kurang sama ada jodoh.Harap-harap lah cenggitu.Yelah dah lama berkawan kan mesti lah nak happy ending ye dok ? Nak ada anak comel ,haa gittew .Amboi kau jah,kemain berangan kan? Diploma pon tak habis lagi.Ape ape pon harap u olls doakan kami cepat bertemu jodoh.Lagi cepat lagi bagus . :)

6 comments:

  1. he. haha. malu malu. doakan kami ye kak :)

    ReplyDelete
  2. alwys doakn!bak katekak nurul xslh ikat dulu..hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . nth nth kak nurul awal ikat dlu dari kite ,kihkihkih

      Delete
  3. Replies
    1. hehe .cinta mira pon manis.ala sweet sweet gitu :)

      Delete