Monday, 27 May 2013

Running Man akan bersiaran di tv2 bermula 1 Jun

Assalammualaikum..
Ni haa kiah ada ceghite hot petang ni .Meh sini jemah bedah patimah izara aisah siti norhalija nogha denish ramona jam jam meh sini meh .Kiah nak cakap ni haa,lelaki berlari atau dalam bahasa omputih nya Running Man akan bersiaran di tv2 bermula pada 1 Jun 2013.Tulis siap-siap tahun karang bermula 1 Jun 2030 ke,marah pulak korang kan .Tunggu je la depan tv.Tercongok sambil garu bontot,upenye tahun 2030 .Haha.Oke ,Running Man ni akan bersiaran pada pukul 4 petang.Nanti dah nak dekat pukul 4 tu korang ajok le pemili korang berkumpul depan tb tu haa.Nengok le same-same.Udoh tu buat la cekodok ke.Untuk kudap-kudap petang kan.Mesti seghonok kiah cakap lu .Haha

Kiah paling minat Kim Jong Kook.Aish udah le taff hensem pulak tu.Gentlemen lagi .Ahaks .Tak sabar nak tunggu 12 Jun sebab hari tu birthday kiah.Eh ! terpromote pulak .K lah ,Bye :)

No comments:

Post a Comment