Monday, 27 May 2013

Yeah!Terima kasih Nufnang :)

Assalammualaikum
Hye bloggers! Hari ni happy sgt sebab dapat hadiah dari nufnang.Haa,cenggane pulak kan aku boleh dapat hadiah dari nufnang kan ? Sebab aku ada letak advertisement nufnang dekat blog.Walaupon hanya ciput je amount dia dengan hanyalah sebanyak RM0.25 tapi aku eksaitod sangat noks ! hikhik.Yelah duk rumah goyang punggong kaki then dapat duit.Siapa nak bagi free-free kan.Tak pe,lame-lame in sha Allah membiak lah duit tu .Just kena berusaha bersungguh-sungguh update selalu blog and kumpul sweet reader bebanyak macam korang keeennnnn >.<

See,nampak kan amount yang nufnang bagi, nnti bg byk byk lagi tau incik nufnang .Boleh saya g cash-out .Yeay~

3 comments:

  1. Replies
    1. okee .first akk buat acc nuffnang .then ade instruction dia ,ikut je .nanti akak update dekt blog ye :)

      Delete
  2. okee .first akk buat acc nuffnang .then ade instruction dia ,ikut je .nanti akak update dekt blog ye :)

    ReplyDelete